Event Title... 01.01.2011 12:00

27 januari Kindercarnaval bij De Gaapstokken

Lisse – Na 3 jaar van  afwezigheid keert een grote carnavalsmiddag speciaal voor kinderen weer terug in het activiteitenprogramma van Carnavalsvereniging De Gaapstokken. Op zaterdagmiddag 27 januari zal in ’t Poelhuys weer een carnavalsmiddag van formaat georganiseerd worden, speciaal voor kinderen.

Omdat als gevolg van Covid-19 er in de afgelopen jaren geen speciaal kindercarnaval kon worden georganiseerd, zal de Jeugdcommissie van De Gaapstokken dit jaar flink uitpakken. Met een grote jeugddisco, verschillende optredens en tal van activiteiten belooft het een bijzonder leuke middag te worden voor de jonge bezoekers. Alles zal deze middag in het teken staan van kinderen en carnaval.

De Jeugdcommissie van De Gaapstokken pakt flink uit op zaterdag 27 januari. Met een grote jeugddisco, verschillende optredens en tal van activiteiten belooft het een bijzonder leuke middag te worden voor de jonge bezoekers.

Alles zal deze middag in het teken staan van kinderen en carnaval. Jeugdprins Casper en Jeugdprinses Lotte zullen voorgaan in de grote polonaise en ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen voor de mooist verklede bezoekers. De Kindercarnavalsmiddag zal op zaterdag 27 januari van 13:00 tot 16:00 uur plaatsvinden in ’t Poelhuys. Zowel entree als de verschillende activiteiten zullen dit jaar gratis zijn.

Het Kindercarnaval maakt onderdeel uit van het bekende ‘januariweekend’ waarin De Gaapstokken opwarmen voor het echte carnaval in februari. Meer informatie over de activiteiten van De Gaapstokken is te vinden op www.gaapstokken.nl en www.facebook.com/degaapstokken.

Dansmariek en jeugd raad prinsen

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors