SintKertBingo 09.12.2023 20:00 6 Dagen

SinterKerst LedenBingo

Datum:               Zaterdag 9 december 2023
Evenement:       SinterKerst Leden Bingo
Locatie:              Chique & Simpel
Tijd:                    Zaal open 20:00, aanvang 20:30
sint kerst Omslag agendapunt

SinterKerst Ledenbingo bij Chique & Simpel!

Op zaterdagavond 9 december a.s. is het weer zover: de SinterKerst Ledenbingo van De Gaapstokken. Ook dit jaar gaan we weer uitpakken met een gezellige bingoavond voor onze leden. En ook dit jaar mogen wij weer te gast zijn bij Restaurant Chique & Simpel.

In tegenstelling tot de eerdere edities zal de SinterKerst ledenbingo dit keer op de begane grond plaatsvinden, waar we met dank aan Chique & Simpel meer ruimte tot onze beschikking zullen krijgen. Wat niet zal veranderen is een gezellige avond met mooie prijzen en een grote loterij.

De zaal zal om 20:00 uur openen en vanaf 20:30 uur gaat de SinterKerst Ledenbingo van start. Wij hopen je te mogen verwelkomen op zaterdag 9 december bij Chique & Simpel aan de Heereweg 227 te Lisse

Nieuwjaarsreceptie

Datum:               Zondag 7 januari 2024
Evenement:       Nieuwjaarsreceptie
Locatie:              Restaurant De Heerekamer
Tijd:                    14:00-17:00

Proosten op een nieuw en gezellig carnavalsjaar! Dat hopen wij met jou te doen op zondag 7 januari 2024 tijdens onze traditionele Nieuwjaarsreceptie bij Restaurant De Heerekamer in Lisse.

Na de drukke feestdagen tijd om vrienden en familie te ontmoeten in de sfeervolle ambiance van De Heerekamer voor een gezellige borrel. Proosten en toosten op een nieuw jaar en tijd om weer even bij te praten.

Je bent tussen 14:00 uur en 17:00 uur van harte welkom bij De Heerekamer.

Nieuwjaarsreceptie klein

Veurblazen

Datum:               Vrijdag 26 januari 2024
Evenement:       Veurblazen
Locatie:              ’t Poelhuys
Aanvang:            20.00
Entree:                GRATIS

Het leek in 2023 een schot in de roos: Veurblazen. Een compleet nieuw carnavalsevenement van De Gaapstokken waarbij verschillende blaaskapellen de gelegenheid kregen om 'veur te blazen' voor het komende carnaval.

Op vrijdagavond 26 januari 2024 organiseert Carnavalsvereniging De Gaapstokken een nieuwe editie van Veurblazen. Daarvoor hebben zich reeds 5 blaaskapellen aangemeld. Samen met DJ Partypixel zorgen zij voor een avondvullend muzikaal programma en 1 groot feest!

Vuerblazen 2024 zal plaatsvinden in Het Poelhuys in Lisse - Vivaldistraat 4 te Lisse. Het programma start om 20:00 uur en entree is gratis!

Ook carnavalsverenigingen zijn van harte welkom om dit carnavalsfeest van formaat mee te komen vieren! Wij hopen ook uw vereniging te mogen verwelkomen bij ons feest en zien uw aanmelding dan ook graag tegemoet via secretariaat@gaapstokken.nl.

VRIJDAG 26 JANUARI

Kindercarnaval

Datum:               Zaterdag 27 januari 2024
Evenement:       Kindercarnaval
Locatie:              ’t Poelhuys
Meer informatie volgt

Avondje Uit in Lisse

Datum:               Zaterdag 27 januari 2024
Evenement:       Avondje Uit in Lisse
Locatie:              ’t Poelhuys


Kaartverkoop
Kaarten kosten € 23,50 per stuk en minimum leeftijd is 18 jaar (legitimatie verplicht). Toegangskaarten gaan op vrijdagavond 17 november om 19:00 uur in de online verkoop. De verkoopwebsite zal in de week van 13 november online gaan en gecommuniceerd worden via onze website en socials.

Presale voor leden!
Leden van De Gaapstokken krijgen een exclusieve voorrang op de kaartverkoop tijdens een presale. Zij krijgen hier per e-mail informatie over van onze ledenadministratie. Mocht je dinsdag 14 november als lid nog geen bericht hebben gekregen, neem dan contact met ons op via ledenadministratie@gaapstokken.nl

AvondjeUit kl

Lees meer...

Dansmariekefestival

Datum:               Zondag 28 januari 2024
Evenement:       Dansmariekefestival
Locatie:              tijdelijke Schelft
Meer informatie volgt

Verenigingsdag

Verplaatst

Evenement:   Verenigingsdag
Wanneer:      voorjaar 2024
Waar:            ?
Tijd:              ?

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors