Lissese Live Bingo 26.09.2023 18:30

Hints voor de prinsenparen 2023-2024

Hint 1 voor het Prinsenpaar der Gaapstokken

- Het is een Primeur voor de Gaapstokken 

 

Hint 1 voor het Jeugdprinsenpaar der Gaapstokken 

- Het klokje is bijna rond

Bingo Update

🚨 BINGOLIEFHEBBERS OPGELET‼️

Wow!! Afgelopen maandag startte de verkoop voor Lissese Live Bingo 🎱 🎁 en binnen no-time waren alle beschikbare tafels verkocht.

Wij hebben helaas heel veel mensen moeten teleurstellen dat er geen plek meer was. Daarom hebben wij in goed overleg met De Gewoonste Zaak, besloten om te kijken naar een grotere locatie. En zijn blij jullie te kunnen melden dat we die hebben gevonden 🎉

Een locatie waar we meer mensen kunnen verwelkomen voor de Grote Lissese Live Bingo 🎱🎁🥳🎊.

De komende editie op dinsdag 26 september verhuist van De Gewoonste Zaak naar het Poelhuys. Hier hebben we ruimte voor meer tafeltjes.

Extra tafeltjes?!?! Ja zeker!! En die laatst beschikbare tafels gaan komende maandag (28 augustus) om stipt 19.00 uur in de verkoop via www.webshop cvdegaapstokken.nl

Wil jij er nog bij zijn dit jaar? We gaan er uiteraard weer 1 groot feest van maken oa met DJ Partypixel en een live-artiest

Zorg dat je maandag klaar zit om een vd laatste tafeltjes te bemachtigen!!!!

Uitslag Lissese Thuisquiz

Op vrijdag 27 november 2020 werd de allereerste editie van de Lissese Thuisquiz georganiseerd. Ruim 100 team namen deel aan deze nieuwe online quiz die opnieuw werd gepresenteerd door onze bekende presentatoren Herman & René. Met het beantwoorden van 45 vragen werd de kennis getest van de spelers over het dorp Lisse. 

Meegespeeld en benieuwd naar de eindstand? Klik hier voor de ranking.

Komt er een 2e editie?
De organisatie is zeker voornemens om aan de quiz een vervolg te geven, hoe? Dat maken we snel bekend!

Steun van Lokaal Fonds Lisse voor Lissese Thuisquiz

Lisse – Afgelopen week overhandigde Jos van Kleef, penningmeester van Stichting Lokaal Fonds Lisse, een cheque van €1.000,- aan Herman Schneider en René van der Heijden van Carnavalsvereniging De Gaapstokken. De donatie die Lokaal Fonds Lisse doet is ter ondersteuning van de ‘Lissese Thuisquiz’, een nieuwe online quiz over Lisse die De Gaapstokken op vrijdagavond 27 november organiseren.

 Carnavalsvereniging De Gaapstokken is bijzonder blij met de gift en steun van Lokaal Fonds Lisse. Mede dankzij deze donatie kunnen zij op vrijdag 27 november de Lissese Thuisquiz organiseren. Een quiz die live online zal worden uitgezonden en veilig vanuit huis meegespeeld kan worden en waarbij vragen digitaal beantwoord worden. Met 45 vragen, verdeeld over 3 rondes, zullen presentatoren Herman Schneider en René van der Heijden de kennis over Lisse testen. Met vragen over vroeger, nu en leuke weetjes en anekdotes over Lisse willen De Gaapstokken een leuk en veilig thuisevent organiseren. In de pauzes wordt passend entertainment verzorgd met medewerking van een DJ.

Dit jaar kunnen De Gaapstokken door de uitbraak van Corona geen traditioneel carnaval en bijbehorende evenementen organiseren waardoor de vereniging dit jaar zo goed als alle inkomsten kwijt is. Mede dankzij de steun van Lokaal Fonds Lisse blijft het voor de vereniging mogelijk om leuke initiatieven te organiseren voor de inwoners van Lisse.

Het Lokaal Fonds Lisse heeft als missie om lokale initiatieven te ondersteunen om de verbinding en de kwaliteit van de samenleving in Lisse te verbeteren en de saamhorigheid te versterken. Het steun burgerinitiatieven, die leiden tot lokale projecten in Lisse, die van algemeen maatschappelijk belang zijn. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.stichtinglokaalfondslisse.nl

De Lissese Thuisquiz wordt op vrijdagavond 27 november georganiseerd en deelname kost €20,- per team. Inschrijven en meer informatie is hier te vinden. 
14112020DonatieLokaalFondsLisse

Het Seizoen 2020-2021 slaan we even over

Gaapstokken slaan traditioneel carnaval een jaar over

 

Lisse – In navolging van andere carnavalsverenigingen heeft ook Carnavalsvereniging De Gaapstokken uit Lisse besloten om komend seizoen geen traditioneel carnaval te organiseren. De huidige situatie rondom het Coronavirus maakt het voor De Gaapstokken onmogelijk om activiteiten te organiseren in een opzet zoals we van de vereniging gewend zijn. Dit betekent niet dat de vereniging een jaar lang in een winterslaap zal gaan, in tegendeel zelfs. De vereniging wil zich komend jaar met volle energie inzetten om activiteiten te organiseren die passen binnen de veilige Coronamaatregelen. Een goed voorbeeld hiervan is o.a. de succesvolle Lissese Thuisbingo.

Carnaval vieren en polonaise lopen binnen de 1,5 meter samenleving is niet mogelijk. Met pijn in het hart heeft het bestuur van De Gaapstokken dan ook besloten om dit jaar geen traditioneel carnavalsseizoen te organiseren. Er wordt geen nieuw prinsenpaar gekozen en de huidige prinsenparen mogen zichzelf zodoende een seizoen langer ‘Prinsen der Gaapstokken’ noemen. Ook het populaire muziekspektakel ‘Avondje Uit in Lisse’ zal niet in januari worden georganiseerd. Mogelijk verhuist het evenement naar een later moment in 2021.

Niets doen is voor De Gaapstokken geen optie. De actieve vereniging wil zich volop blijven inzetten om, binnen de regels van Corona, activiteiten voor inwoners van Lisse te organiseren.  De eerder georganiseerde ‘Lissese Thuisbingo’ is een goed voorbeeld hiervan en aan een derde editie wordt hard gewerkt. Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om activiteiten voor de jeugd te organiseren.

Wanneer de situatie rondom het Coronavirus zodoende zijn verbeterd, door bijvoorbeeld de komst van een vaccin, dan willen De Gaapstokken kijken welke activiteiten zij alsnog kunnen organiseren. Een carnaval zoals we gewend zijn van De Gaapstokken zit er helaas niet in.

 

Klik hier voor de brief naar de leden

Prinsenparen 2022-2023

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors