Vossenjacht 2.6.2024 10:00 10 Dagen

Avondje Uit in Lisse komt weer terug!

Avondje Uit in Lisse komt weer terug!

Zoek je dansschoenen maar op, oefen alvast met meezingen met de leukste liedjes en bereid je voor om weer te proosten met vele bekenden! Avondje Uit in Lisse komt terug!

Op zaterdag 27 januari 2024 zal na 4 jaar afwezigheid (als gevolg van Covid-19) Avondje Uit in Lisse terugkeren in het activiteitenprogramma van Carnavalsvereniging De Gaapstokken. In de komende dagen zal de organisatie meer bekend gaan maken over dit feest der herkenning. De Gaapstokken zijn bijzonder blij te kunnen melden dat het is gelukt om de populaire coverband SOULBEACH terug naar Lisse te halen voor een geweldige avond! Samen met de all-round DJ X-zilver gaan zij zorgen dat het dak van ’t Poelhuys eraf gaat!

Nieuwe locatie
Voor het eerst zal Avondje Uit in Lisse plaatsvinden in ’t Poelhuys aan de Vivaldistraat in Lisse. De grote zaal wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot grote feestzaal waar het prachtige podium een fantastische plek zal bieden voor spetterende optredens van de artiesten gedurende Avondje Uit in Lisse.

Kaartverkoop
Kaarten kosten € 23,50 per stuk en minimum leeftijd is 18 jaar (legitimatie verplicht). Toegangskaarten gaan op vrijdagavond 17 november om 19:00 uur in de online verkoop. De verkoopwebsite zal in de week van 13 november online gaan en gecommuniceerd worden via onze website en socials.

Presale voor leden!
Leden van De Gaapstokken krijgen een exclusieve voorrang op de kaartverkoop tijdens een presale. Zij krijgen hier per e-mail informatie over van onze ledenadministratie. Mocht je dinsdag 14 november als lid nog geen bericht hebben gekregen, neem dan contact met ons op via ledenadministratie@gaapstokken.nl

Avondje Uit in Lisse 2024 klein

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors