Event Title... 01.01.2011 12:00

Bekendmaking nieuwe Prinsenparen bij De Gaapstokken

Carnavalsvereniging geeft startsein voor nieuw seizoen  

Bekendmaking nieuwe Prinsenparen bij De Gaapstokken

Lisse – Het is voor velen bekend dat 11 november (11-11) een belangrijke datum is in de wereld van carnaval. De datum staat symbool voor het startsignaal van een nieuw carnavalsseizoen. Het is het moment waarop carnavalsverenigingen door het gehele land hun nieuwe prinsenparen bekend maken en aan het publiek presenteren. Ook bij De Gaapstokken zal dit op zaterdag 11 november om 23:11 uur gebeuren bij Sportcentrum De Waterkanten.

Nadat de huidige prinsenparen hun steken, capes en diadeems hebben ingeleverd wordt carnavalsseizoen 2022 – 2023 officieel afgesloten. Om 23:11 uur zullen de nieuwe Prinsenparen van De Gaapstokken onthuld worden waarmee een nieuwe carnavalsseizoen start. In de aanloop naar hun onthulling zijn al tips vrijgegeven over hen.
Zo luidt de tip voor het grote Prinsenpaar ‘Het is een primeur voor De Gaapstokken’ en voor het Jeugdprinsenpaar ‘Het klokje is buiten rond’.

De gehele avond staat in het teken van feest. De avond wordt daarom muzikaal omlijst door DJ Partypixel en blaaskapel De Pretnoten. Het feest zal plaatsvinden bij in Sportcentrum De Waterkanten, zal om 20:00 uur starten en toegang is gratis.

Een week later bieden De Gaapstokken aan mensen de kans om kennis te komen maken met de nieuwe Prinsenparen. Op zondag 19 november zal tussen 14:00 en 17:00 uur een feestelijke kennismakingsmiddag plaatsvinden bij Restaurant De Heerekamer. Meer informatie over actviteiten van De Gaapstokken is te vinden op www.gaapstokken.nl en www.facebook.com/degaapstokken

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors