Event Title... 01.01.2011 12:00

Steun van Lokaal Fonds Lisse voor Lissese Thuisquiz

Lisse – Afgelopen week overhandigde Jos van Kleef, penningmeester van Stichting Lokaal Fonds Lisse, een cheque van €1.000,- aan Herman Schneider en René van der Heijden van Carnavalsvereniging De Gaapstokken. De donatie die Lokaal Fonds Lisse doet is ter ondersteuning van de ‘Lissese Thuisquiz’, een nieuwe online quiz over Lisse die De Gaapstokken op vrijdagavond 27 november organiseren.

 Carnavalsvereniging De Gaapstokken is bijzonder blij met de gift en steun van Lokaal Fonds Lisse. Mede dankzij deze donatie kunnen zij op vrijdag 27 november de Lissese Thuisquiz organiseren. Een quiz die live online zal worden uitgezonden en veilig vanuit huis meegespeeld kan worden en waarbij vragen digitaal beantwoord worden. Met 45 vragen, verdeeld over 3 rondes, zullen presentatoren Herman Schneider en René van der Heijden de kennis over Lisse testen. Met vragen over vroeger, nu en leuke weetjes en anekdotes over Lisse willen De Gaapstokken een leuk en veilig thuisevent organiseren. In de pauzes wordt passend entertainment verzorgd met medewerking van een DJ.

Dit jaar kunnen De Gaapstokken door de uitbraak van Corona geen traditioneel carnaval en bijbehorende evenementen organiseren waardoor de vereniging dit jaar zo goed als alle inkomsten kwijt is. Mede dankzij de steun van Lokaal Fonds Lisse blijft het voor de vereniging mogelijk om leuke initiatieven te organiseren voor de inwoners van Lisse.

Het Lokaal Fonds Lisse heeft als missie om lokale initiatieven te ondersteunen om de verbinding en de kwaliteit van de samenleving in Lisse te verbeteren en de saamhorigheid te versterken. Het steun burgerinitiatieven, die leiden tot lokale projecten in Lisse, die van algemeen maatschappelijk belang zijn. Meer informatie over het fonds is te vinden op www.stichtinglokaalfondslisse.nl

De Lissese Thuisquiz wordt op vrijdagavond 27 november georganiseerd en deelname kost €20,- per team. Inschrijven en meer informatie is hier te vinden. 
14112020DonatieLokaalFondsLisse

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors