C.V. de Gaapstokken

LISSE

Live uit de Tap Noortukkers 30.03.2019 20:00

Gaapstokken Twitter

Club van 111

De Club van 111 is door De Gaapstokken opgericht om extra financiele ondersteuning te kunnen realiseren voor de vereniging. Leden van de Club van 111 ondersteunen de vereniging  in bij de aanschaf van nieuwe kleding, het behouden van de huidige activiteiten en de ontwikkeling en organisatie van nieuwe evenementen. In de afgelopen jaren hebben vele personen en bedrijven/ondernemers zich ingeschreven bij de Club van 111 bij De Gaapstokken en daar komen nog steeds diverse leden bij. 

Wie kunnen er lid worden van de Club van 111?
Iedereen die C.V. De Gaapstokken een warm hart toe draagt, en boven de 18 jaar is,  kan lid worden van de Club van 111. Dus zowel personen, bedrijven als instellingen kunnen zich aansluiten bij de Club van 111. 

Wat kost het lidmaatschap van de Club van 111?
Leden van de Club van 111 betalen per jaar € 111 om De Gaapstokken met een jaarlijkse financiele ondersteuning te helpen bij de organisatie van activiteiten. Uiteraard zijn mensen vrij om jaarlijks meer te doneren en kunnen bedrijven zich ook aansluiten in de rij van gewaardeerde sponsors. 

Wat krijgt u terug voor uw bijdrage?
Naast het goed gevoel dat u de vereniging extra ondersteunt krijgt u als lid van de Club van 111 gratis toegang tot al onze feestavonden. U krijgt 2 gratis entreekaarten voor "Avondje Uit in Lisse" en 2 gratis kaarten voor de boerenbruiloft. 

Wil jij De Gaapstokken komend seizoen een extra beetje ondersteunen? Wordt dan lid van de Club van 111! Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin uw naam, woonadres en telefoonnummer en help ons!

Lid worden?

Word lid van de gezelligste vereniging van Lisse!!


Iedereen weet dat het organiseren van activteiten veel kosten met zich meebrengt. Draag daarom het carnaval in Lisse een warm hart toe en wordt lid van de leukste en gezelligste vereniging van Lisse! Voor een bedrag van € 25 per persoon per jaar (2018-2019) kunt u zichzelf lid noemen van Carnavalsvereniging de Gaapstokken uit Lisse!


Wat krijgt u hiervoor terug?

Hiervoor heeft u gratis toegang tot al onze carnavalsdagen: de 11e van de 11e, Prinsenbal, Avondje Uit in Lisse (min 18 jr!) en twee avonden tijdens het carnavalsweekend.

Voor de Boerenbruiloft wordt er een entreeprijs gevraagd. Tijdens de Boerenbruiloft krijgt u dan wel een overheerlijk bord boerenkool met worst en heerlijk gebak met een kop koffie of thee.

Er zijn altijd nieuwe leden welkom! Dus geef u vandaag nog op als lid van C.V. De Gaapstokken uit Lisse! Dit doet u door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'; document.getElementById('cloak73797').innerHTML += ''+addy_text73797+'<\/a>'; //--> . Vermeld daarbij uw naam, woonadres en  e-mailadres. Mocht u meerdere mensen tegelijk aanmelden als lid dan verzoeken wij u vriendelijk voor ieder nieuw aangemeld ook de naam, het woonadres en het e-mailadres te vermelden.

U kunt ook lid worden van onze club van 111!
(Zie ook Club van 111)

Wat krijgt u hier allemaal voor? Voor een bedrag van minimaal € 111 (u bent vrij om meer te doneren) heeft u gratis toegang tot al onze feestavonden. U krijgt 2 gratis entreekaarten voor 'Avondje Uit in Lisse' (minimale leeftijd 18 jr) en 2 gratis kaarten voor de Boerenbruiloft. Lid worden van de Club van 111 gaat op dezelfde manier als gewoon lid worden. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'; document.getElementById('cloak5047').innerHTML += ''+addy_text5047+'<\/a>'; //--> vermeld hierin uw naam, woonadres en e-mailadres.

U kunt ook sponsor worden. Kijk voor een
overzicht van onze sponsors op het sponsoroverzicht of neem contact op via onze contactpagina

Prinsenparen 2018 2019

PrinsenParen18 19

Sponsors bedankt!

meer-sponsors