C.V. de Gaapstokken

LISSE

Bekendmaking Prinsenparen 09.11.2019 20:00 21 Dagen

Gaapstokken Twitter

Lid worden?

Word lid van de gezelligste vereniging van Lisse!!


Iedereen weet dat het organiseren van activteiten veel kosten met zich meebrengt. Draag daarom het carnaval in Lisse een warm hart toe en wordt lid van de leukste en gezelligste vereniging van Lisse! Voor een bedrag van € 25 per persoon per jaar (2018-2019) kunt u zichzelf lid noemen van Carnavalsvereniging de Gaapstokken uit Lisse!


Wat krijgt u hiervoor terug?

Hiervoor heeft u gratis toegang tot al onze carnavalsdagen: de 11e van de 11e, Prinsenbal, Avondje Uit in Lisse (min 18 jr!) en twee avonden tijdens het carnavalsweekend.

Voor de Boerenbruiloft wordt er een entreeprijs gevraagd. Tijdens de Boerenbruiloft krijgt u dan wel een overheerlijk bord boerenkool met worst en heerlijk gebak met een kop koffie of thee.

Er zijn altijd nieuwe leden welkom! Dus geef u vandaag nog op als lid van C.V. De Gaapstokken uit Lisse! Dit doet u door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld daarbij uw naam, woonadres en  e-mailadres. Mocht u meerdere mensen tegelijk aanmelden als lid dan verzoeken wij u vriendelijk voor ieder nieuw aangemeld ook de naam, het woonadres en het e-mailadres te vermelden.

U kunt ook lid worden van onze club van 111! (Zie ook Club van 111)

Wat krijgt u hier allemaal voor? Voor een bedrag van minimaal € 111 (u bent vrij om meer te doneren) heeft u gratis toegang tot al onze feestavonden. U krijgt 2 gratis entreekaarten voor 'Avondje Uit in Lisse' (minimale leeftijd 18 jr) en 2 gratis kaarten voor de Boerenbruiloft. Lid worden van de Club van 111 gaat op dezelfde manier als gewoon lid worden. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeld hierin uw naam, woonadres en e-mailadres.

U kunt ook sponsor worden. Kijk voor een overzicht van onze sponsors op het sponsoroverzicht of neem contact op via onze contactpagina

Prinsenparen 2018 2019

PrinsenParen18 19

Sponsors bedankt!

meer-sponsors