Vossenjacht 2.6.2024 10:00 33 Dagen

Verenigingsdag 9 Juni

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐——๐—ฒ ๐—š๐—ฎ๐—ฎ๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป! ๐Ÿ’™๐Ÿ’›

Na enkele jaren van afwezigheid zijn wij blij dat onze Verenigingsdag ๐Ÿšฒ๐Ÿ“๐Ÿฅ‚ weer terugkeert in ons activiteitenprogramma. Onze traditionele seizoensafsluiting vlak voor de zomer โ˜€๏ธ zal dit jaar plaatsvinden op zondag 9 juni a.s.

๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด?

Tijdens de verenigingsdag organiseren weer een geweldige fietspuzzeltocht ๐Ÿงฉ door de streek ๐Ÿ’ met leuke opdrachten, gezelligheid en heerlijk eten tot slot. Het vertrek hiervan is rond 14:00 uur bij Sportscafรฉ Schieters.

Na een leuke rit van ongeveer 2 uur, met stops, eindigen wij bij FC Lisse voor de grote Pingpongloterij. Hier is er volop ruimte om gezellig bij te kletsen onder het genot van een drankje en heerlijk eten.

๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป!

De inschrijving voor onze verenigingsdag is gestart en kan heel eenvoudig via onze webshop: https://www.webshopcvdegaapstokken.nl/webshop. Deelname is  โ‚ฌ15,- per persoon en โ‚ฌ 5,- voor kinderen tot 15 jaar.

Hier kun je tevens ballen ๐ŸŽฑ kopen voor de Pingpongloterij.

๐˜•๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ง๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ?

Kun je niet fietsen ๐Ÿšณ maar wil je wel aan onze Verenigingsdag meedoen? Geen probleem! Maar ook dan willen wij je vragen om je aan te melden via onze webshop vanwege het eten.

Wij kijken uit naar jullie komst op zondag 9 juni a.s. tijdens de Verenigingsdag van Carnavalsvereniging De Gaapstokken

fiettocht

Prinsenparen 2023-2024

prinsenparentbvste

Sponsors bedankt!

meer-sponsors