PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

Gaapstokken verrassen met feestweekend

Gaapstokken verrassen met feestweekend

Versoepelingen maken alsnog carnaval mogelijk!

 

Lisse – Tot voor kort leek het erop dat carnavalsvierders ook dit jaar teleurgesteld zouden worden, vanwege een jaar zonder carnaval. De geldende beperkingen zorgde ervoor dat verschillende verenigingen al vroegtijdig hun activiteiten afbliezen. Echter bleven De Gaapstokken uit Lisse wel goede hoop houden dat carnaval dit jaar wel mogelijk zou zijn. En met succes! De onlangs aangekondigde versoepelingen maken het voor de vereniging mogelijk om dit jaar weer carnaval te vieren. Direct na de aankondiging van de versoepelingen presenteerde de vereniging dan ook hun activiteiten voor het carnavalsweekend.

 

Het carnavalsweekend zal dit jaar in Lisse iets minder uitgebreid zijn dan andere jaren, maar daarom niet minder feestelijk. Het programma start dit jaar op zaterdag 26 februari met de traditionele sleuteloverdracht op het Gemeentehuis. Deze wordt gevolgd door een feestelijke tocht voor de Prinsenparen door het koopcentrum van Lisse.

Op zaterdagmiddag 26  februari trappen De Gaapstokken af met het allereerste grote feest sinds de lockdown: ‘Vrienden van De Gaapstokken LIVE’. Bezoekers zullen deze middag weer getrakteerd worden op een groot meezingfeest met verschillende artiesten en een DJ. Het evenement start om 15:00 uur in De Gewoonste Zaak en entree is € 5,- per persoon. Er geldt een maximum aantal gasten en vol is dus vol. De laatste editie van dit evenement was erg succesvol waardoor men wordt geadviseerd om op tijd te komen.

Op zondagmiddag staat ‘De Allergrootste BingoQuiz’ op het programma. Het evenement is een afgeleide van de online activiteiten die de vereniging tijdens de lockdowns organiseerde en live tijdens de Lissese feestweek. Tijdens deze middag komt van alles voorbij en speelt men niet alleen een bingoronde maar tevens  met een muziekquiz, carnavalsquiz en muziekbingo. Bezoekers zullen weer getrakteerd worden op een gezellige middag uit met mooie prijzen, entertainment en eten. Deelnamekosten zijn € 50,- per tafel en aan een tafel kunnen maximaal 5 personen plaatsnemen. Aanmelden gaat via de website en het aantal tafels is beperkt. Tijdens de laatste editie waren alle tafels binnen enkele minuten verkocht.

De Lissese vereniging is blij dat het haar prinsenparen, leden en de inwoners van Lisse alsnog een leuke activiteiten kan bieden in het jaarlijkse carnavalsweekend. Alle informatie over de evenementen en kaartverkoop is te vinden op de website www.gaapstokken.nl.

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors