PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

Gaapstokken en Patisserie Vermeer lanceren ‘De Gaapstok’

Bijzondere lekkernij uitsluitend in carnavalsweek verkrijgbaar
Gaapstokken en Patisserie Vermeer lanceren ‘De Gaapstok’

 

Lisse – Zoals Den Bosch zijn ‘Bossche Bollen’ heeft en Limburg ‘De Nonnevot’, mag ook Lisse binnenkort een specialiteit toevoegen als typerend kenmerk van het dorp. Op zaterdag 12 februari hebben Carnavalsvereniging De Gaapstokken en Patisserie Vermeer namelijk ‘De Gaapstok’ gelanceerd. ‘De Gaapstok’ is bijzondere lekkernij welke exclusief gemaakt wordt door Patisserie Vermeer en uitsluitend in de week voorafgaand aan carnaval  verkrijgbaar zal zijn.

Het idee van ‘De Gaapstok’ is ontstaan uit de bijzondere samenwerking tussen de Lissese carnavalsvereniging en Patisserie Vermeer. Beide speelde met het idee om tijdens de jaarlijkse carnavalsweek een feestelijk lekkernij te presenteren waarna ‘De Gaapstok’ is ontstaan.  

‘De Gaapstok, is gemaakt van heerlijk zacht brood met kaneelsuiker en wordt overgoten met geel en blauwe chocolade. De Gaapstok smaakt geweldig bij de koffie maar smaakt zeker ook erg goed als begin van de dag, na een avondje feestvieren. Het is een echt feestelijke traktatie welke past in de periode van carnaval’, legt Robin Peereboom van Patisserie Vermeer uit.

De Gaapstok werd op zaterdag 12 februari officieel gelanceerd door de Prinsenparen van de carnavalsvereniging i.s.m. Robin Peereboom van Patisserie Vermeer. De lekkernij zal uitsluitend te koop zijn van maandag 21 februari t/m zaterdag 26 februari en exclusief verkrijgbaar bij Patisserie Vermeer aan de Heereweg in Lisse. Om teleurstelling te voorkomen wordt vooraf bestellen geadviseerd.

De Gaapstok is gelanceerd 2

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors