PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 8 Dagen

Gaapstokken Twitter

Lissese Live Bingo

De Lissese Live Bingo 🇳🇱🧀🎱🎙🌷 is uitverkocht!!

Wowwwww!!! Wij zijn overweldigd door jullie enthousiasme want in no-time zijn alle tafels verkocht. De verkoop is dan ook gestopt.

De zaal gaat op 28 september om 18:30 uur en om 19:30 betreden Herman & René het podium om er een geweldige avond van te maken.

Entree is op basis van het tonen van je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of de QR-code van je negatieve test.

Wij kijken nu al enorm uit naar je komst!!

De Lissese Thuisbingo gaat LIVE!

De Lissese Thuisbingo gaat LIVE! Na 5 succesvolle online evenementen organiseert CV De Gaapstokken i.s.m. De Gewoonste Zaak op dinsdag 28 september a.s. de allereerste Lissese Live Bingo.

In de Lissese Feestweek belooft deze avond een gezellige avond uit te worden waarbij prachtige prijzen te winnen zijn, gekocht bij Lissese ondernemers. Uiteraard onder leiding van onze presentatoren Herman & René en vol met entertainment.

Aanmelden per tafel

Zowel De Gaapstokken als De Gewoonste Zaak houden zich aan de richtlijnen van het RIVM rondom de Coronamaatregelen. Het is daardoor alleen mogelijk om je per tafel aan te melden met een eigen gezelschap van maximaal 5 personen (minimaal 18 jaar). Een tafel kost € 50,- en dat is inclusief 5 bingokaarten voor iedere bingoronde en 5 loten voor de grote loterij. Extra bingokaarten en loten zijn ter plaatse te koop.

De zaal gaat om 18:30 uur open en vanaf 19:30 uur starten we de gezellige bingoavond!


!!! Aanmelden kan vanaf vrijdag 17 september om 20.00 uur !!! (is gewijzigd)

Meld je vandaag nog aan!

Je reserveert je tafel via onze webshop. Wacht niet te lang, want door de strenge coronamaatregelen zijn er maar een beperkt aantal tafels beschikbaar. Vol = vol! Zorg dat je voor je aanmelding op de hoogte bent van de maatregelen en regels die gehanteerd worden rondom Corona. Entree is mogelijk vanaf 18 jaar.

Bingorondes & Loterij

Onder leiding van Herman & René spelen we 2 rondes bingo en sluiten af met een loterij Uiteraard allen met prachtige prijzen, die we kopen bij lokale Lissese ondernemers. Zoals je van ons gewend bent verzorgen we in de pauzes gezellig entertainment en maken we er met elkaar weer een geweldige avond van!

De Coronaregels

De Gewoonste Zaak is groot genoeg om iedereen veilig te kunnen ontvangen en beschikt over uitstekende ventilatie. Entree tot het evenement is alleen mogelijk na het tonen van je vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een QR-code na een goedgekeurde PCR-test. Een uitslag van een snel- of thuistest wordt niet geaccepteerd.

Zoek na binnenkomst een gezellig tafel uit om aan te zitten. Dit mag ook aan de bar. Drankjes mag je zelf komen halen aan de bar, een mondkapje hoeft niet, maar let wel op voldoende afstand en denk hierbij aan anderen.

Kijk hier voor de regels

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors