PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

Avondje Thuis In Lisse

 

Avondje Thuis in Lisse 🏡🎱📝🎙 gaat in aangepaste vorm door!

Heel Nederland heeft te maken met de strengere maatregelen rondom het Coronavirus, zo ook Carnavalsvereniging De Gaapstokken. De aangekondigde avondklok zorgt ervoor dat het “Avondje Thuis in Lisse” door kan gaan, maar wel eerder zal beginnen!

Ipv 19.30 uur starten De Gaapstokken om 17.00 uur met hun event die live wordt uitgezonden. Deze zal vervolgens om uiterlijk 20:15 uur zijn afgelopen zodat iedereen op tijd thuis kan zijn.

Gedurende een 3 uur durende show kunnen spelers genieten van 2 rondes bingo met prachtige prijzen, een leuke quiz en entertainment! Tijdens het spel wordt rekening gehouden met ‘etenstijd’. Spelers krijgen voldoende gelegenheid hebben om in de pauzes gezellig hapjes op tafel te zetten, eten af te maken of uiteraard te laten bezorgen door een lokale horecaondernemer.

Met het laten doorgaan van Avondje Thuis in Lisse 🏡🎱📝🎙 hopen De Gaapstokken, ondanks de strengere maatregelen, toch voor mensen een leuke activiteit thuis te kunnen organiseren binnen de regels van het RIVM.

Kaarten zijn nog steeds te koop voor €10,- via https://www.webshopcvdegaapstokken.nl/

Let op: leden gratis

Speel je met vrienden of familie? Bestel dan in 1 keer je kaarten en geef je teamnaam door bij je bestelling. Dit voor de quizronde.Who is in voor een FANTASTISCH ‘Avondje Thuis in Lisse 🏡🎱📝’?!?!

Leden kunnen een e-mail sturen naar ledenadministratie@gaapstokken.nl met alle benodigde gegevens:
  • Voor & achternaam
  • Straatnaam en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Teamnaam (voor de quizronde)

Meer sets kopen?

Speel je op 30 januari samen en wil je meer sets bestellen, voor bijvoorbeeld vrienden of familieleden? Dat kan! Bestel ze eenvoudig via www.webshopcvdegaapstokken.nl. Geef bij je bestelling dezelfde teamnaam door als diegene die je aan de ledenadministratie hebt gestuurd. Zo weet de organisatie dat je samenspeelt.

AvondjeThuisinLisse vierkant2

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors