PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

27 november: De Lissese Thuisquiz

Tijdens de uitbraak van de eerste Coronagolf organiseerde Carnavalsvereniging De Gaapstokken twee keer de Lissese Thuisbingo. Een bingospel dat live werd uitgezonden en deelnemers veilig vanuit huis mee konden spelen. Nu het organiseren van online bingo’s niet langer is toegestaan komen De Gaapstokken met een nieuw initiatief: De Lissese Thuisquiz. Met het organiseren van de Thuisquiz willen De Gaapstokken opnieuw een leuke thuisactiviteit voor inwoners van Lisse organiseren en daarbij de kennis van inwoners van Lisse testen over hun eigen dorp. De Lissese Thuisquiz zal op vrijdagavond 27 november worden georganiseerd en wordt wederom veilig online gespeeld.

‘Door het Coronavirus hebben De Gaapstokken al vroeg moeten besluiten dat de vereniging dit jaar geen traditioneel carnaval zal vieren. Desalniettemin wil de vereniging zich volop in blijven zetten om leuke activiteiten voor de inwoners van Lisse mogelijk te maken’, licht de organisatie toe. Eerst met de Lissese Thuisbingo en nu met de Lissese Thuisquiz.

Tijdens de quiz wordt de kennis van spelers over Lisse getest door het stellen van 45 meerkeuzevragen verdeeld over 3 rondes. Vragen die gaan over vroeger & nu maar ook leuke wetenswaardigheden en anekdotes komen aan bod. Het doorgeven van de antwoorden gaat d.m.v. een digitaal antwoordenformulier en tijdens de pauze wordt wederom entertainment verzorgd door Ferocius Events voor een leuke avond thuis.

De quiz zal op 27 november om 19:30 uur live worden uitgezonden via een online platform die te bereiken is met een laptop, PC, smartphone of tablet. Omdat het geven van antwoorden ook digitaal verloopt dient men over 2 apparaten te beschikken. Deelnamekosten bedragen €20,- per team en inschrijven kan via  de www.webshopcvdegaapstokken.nl is mogelijk vanaf nu. Op de website vindt men ook de verdere informatie over de quiz.

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors