PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 8 Dagen

Gaapstokken Twitter

Het Seizoen 2020-2021 slaan we even over

Gaapstokken slaan traditioneel carnaval een jaar over

 

Lisse – In navolging van andere carnavalsverenigingen heeft ook Carnavalsvereniging De Gaapstokken uit Lisse besloten om komend seizoen geen traditioneel carnaval te organiseren. De huidige situatie rondom het Coronavirus maakt het voor De Gaapstokken onmogelijk om activiteiten te organiseren in een opzet zoals we van de vereniging gewend zijn. Dit betekent niet dat de vereniging een jaar lang in een winterslaap zal gaan, in tegendeel zelfs. De vereniging wil zich komend jaar met volle energie inzetten om activiteiten te organiseren die passen binnen de veilige Coronamaatregelen. Een goed voorbeeld hiervan is o.a. de succesvolle Lissese Thuisbingo.

Carnaval vieren en polonaise lopen binnen de 1,5 meter samenleving is niet mogelijk. Met pijn in het hart heeft het bestuur van De Gaapstokken dan ook besloten om dit jaar geen traditioneel carnavalsseizoen te organiseren. Er wordt geen nieuw prinsenpaar gekozen en de huidige prinsenparen mogen zichzelf zodoende een seizoen langer ‘Prinsen der Gaapstokken’ noemen. Ook het populaire muziekspektakel ‘Avondje Uit in Lisse’ zal niet in januari worden georganiseerd. Mogelijk verhuist het evenement naar een later moment in 2021.

Niets doen is voor De Gaapstokken geen optie. De actieve vereniging wil zich volop blijven inzetten om, binnen de regels van Corona, activiteiten voor inwoners van Lisse te organiseren.  De eerder georganiseerde ‘Lissese Thuisbingo’ is een goed voorbeeld hiervan en aan een derde editie wordt hard gewerkt. Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht om activiteiten voor de jeugd te organiseren.

Wanneer de situatie rondom het Coronavirus zodoende zijn verbeterd, door bijvoorbeeld de komst van een vaccin, dan willen De Gaapstokken kijken welke activiteiten zij alsnog kunnen organiseren. Een carnaval zoals we gewend zijn van De Gaapstokken zit er helaas niet in.

 

Klik hier voor de brief naar de leden

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors