PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

De tweede Lissese thuis bingo (inschrijving gesloten)

THUISBINGOmslagfoto

 

Kijk hier om het intro filmpje te bekijken
Haal de borrel, chips en nootjes maar alvast in huis want 30 mei is er de tweede thuis bingo. Gewoon thuis vanaf je bank kun je live mee gaan spelen met het bingospel. En niet zo maar een spel, het zal net zijn alsof je naar een spel op tv kijkt en wordt een avond vol vermaak, show en entertainment. En dat terwijl je gewoon thuis vanaf de bank mee kunt spelen!

De prijzen zullen gekocht worden bij lokale Lissese ondernemers waarmee we als vereniging iets terug willen doen voor deze bedrijven en onze sponsors. Om 3 rondes bingo mee te spelen zijn de kosten € 10,-. Daarnaast ontvang je tevens 2 loten voor de grote loterij. Je steunt daarmee niet alleen de lokale ondernemers, maar wij beloven echt er echt een leuke avond voor je van te maken! Tussen iedere ronde is er een korte pauze zodat je je glas bij kunt bijvullen en hapjes kunt pakken terwijl een DJ voor heerlijke achtergrondmuziek zorgt.

Hier de speluitleg

Om 3 rondes bingo mee te spelen zijn de kosten € 10,-.
Je steunt daarmee niet alleen de lokale ondernemers, maar wij beloven echt er echt een leuke avond voor je van te maken!

 Inschrijving is gesloten

THUISBINGONLINE BING

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors