PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

Lisserse vereniging maakt 46e carnavalsprins bekend

 

9november Prinsverkiezing bij De Gaapstokken

 

Lisse -  De elfde van de elfde (11 november) is een belangrijke datum voor carnavalsverenigingen in Nederland. Het is de datum waarop carnavalsverenigingen hun nieuwe Prinsen bekendmaken en daarmee tevens het nieuwe carnavalsseizoen inluiden. Bij Carnavalsvereniging De Gaapstokken uit Lisse doen ze dit twee dagen eerder en wel op zaterdag 9 november. Met de bekendmaking van zowel Jeugdprinsenpaar als de grote Prins trappen De Gaapstokken het 46e carnavalsseizoen van de Lisserse vereniging af.

 

Omdat 11 november dit jaar op een maandag valt hebben De Gaapstokken besloten om hun prinsenparen twee dagen eerder bekend te maken. Deze bekendmaking zal plaatsvinden in de grote feestzaal van Restaurant De Engel en wordt omlijst door een groot feest.

De keuzecommissie van De Gaapstokken heeft inmiddels enkele hints vrijgegeven over de nieuwe prinsenparen (zie www.gaapstokken.nl). Sindsdien wordt er onder de leden volop gespeculeerd over diegene die zich komend jaar ‘Prins der Gaapstokken’ mag noemen.

De bekendmaking van de nieuwe Prinsenparen start om 20:00 uur en om 23:11 uur zal de nieuwe Prins zich presenteren.  Toegang tot de feestavond is gratis.

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors