PrinsenBal Summer editie 03.07.2022 19:11 7 Dagen

Gaapstokken Twitter

FC Lisse en De Gaapstokken gaan Avondje Uit in Lisse samen organiseren

Samantha Steenwijk, John de Bever en Soulbeach op podium

FC Lisse en De Gaapstokken gaan Avondje Uit in Lisse samen organiseren

 

Lisse – FC Lisse en Carnavalsvereniging De Gaapstokken gaan vanaf heden samen op in de organisatie van het muziekfeest ‘Avondje Uit in Lisse’. Dit hebben de besturen van beide verenigingen bekend gemaakt tijdens een persbijeenkomst op donderdag 31 oktober jl. Het evenement wordt al bijna 40 jaar georganiseerd door de Lisserse carnavalsvereniging waarvan de laatste 20 edities bij gastheer FC Lisse. Op zaterdag 25 januari 2020 staat de volgende editie op de agenda waarvoor de organisatie Samantha Steenwijk, John de Bever en de populaire band Coverband naar de Ter Speckehal in Lisse haalt.

Avondje Uit in Lisse is een van de oudste muziekfeesten van Lisse en om het event in de komende jaren naar een hoger niveau te kunnen tillen gaan De Gaapstokken intensief samenwerken met FC Lisse. Beide verenigingen werken al vele jaren samen maar gaan nu samen op in de organisatie van het muziekfeest. Op deze manier kunnen beide verenigingen profiteren van elkaar kennis, kunde en het enthousiasme van betrokken vrijwilligers.

Ook de komende editie (zaterdag 25 januari 2020) zal plaatsvinden in de Ter Speckehal en het is de organisatie weer gelukt een mooie line-up te presenteren. Naast de band Soulbeach zullen zangeres Samantha Steenwijk en John de Bever het podium betreden. Soulbeach is een populaire band in de regio terwijl Samantha landelijk niet meer uit de Nederlandse showbizz is weg te denken. Vooral dankzij haar deelname aan ‘Beste Zangers’, ‘Dancing with the Stars’ en ‘Het mooiste liedje’ groeit de populariteit van Samantha explosief. John de Bever kennen de meeste mensen van zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ of het lied ‘Wij zijn Nederland’ die hij samen met Jan Smit heeft opgenomen.

De kaartverkoop voor het event zal binnenkort starten en toegangskaarten kosten €19,50 per stuk (min. Leeftijd 18 jaar). Meer informatie over het event, aanvangstijd en kaartverkoop is te vinden op www.avondjeuitinlisse.nl en de Facebookpagina van het evenement. De nieuwe website wordt spoedig gelanceerd.
FC Gaapstokken

Prinsenparen 2021-2022

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors