C.V. de Gaapstokken

LISSE

SinterKertBingo 15.12.2018 20:00 5 Dagen

Gaapstokken Twitter

15 december: SinterKerstBingo bij De Gaapstokken

Bingo

Lisse – Kies je als vereniging voor het organiseren van een bingo rond de verjaardag van Sinterklaas of is toch de periode van Kerst beter? Carnavalsvereniging De Gaapstokken pakt het dit jaar slim aan en organiseert een grote bingo precies tussen de feestdagen in. Op zaterdag 15 december zal de SinterKerstBingo van De Gaapstokken plaatsvinden bij Speeltuin Kindervreugd in De Engel.

Bingo

Kies je als vereniging voor het organiseren van een bingo rond de verjaardag van Sinterklaas of is toch de periode van Kerst beter? Carnavalsvereniging De Gaapstokken pakt het dit jaar slim aan en organiseert een grote bingo precies tussen de feestdagen in. Op zaterdag 15 december zal de SinterKerstBingo van De Gaapstokken plaatsvinden bij Speeltuin Kindervreugd in De Engel

De bingo edities welke door de Lisserse carnavalsvereniging worden georganiseerd zijn al vele jaren erg populair. Met drie verschillende rondes bingo en afsluitend een grote loterij zijn er iedere editie weer prachtige prijzen te winnen. Het is daar mee een leuke avond uit voor jong en oud. De SinterKerstBingo van De Gaapstokken begint om 20:00 uur bij Speeltuinvereniging Kindervreugd in De Engel. De SinterKerstBingo wordt georganiseerd voor leden als niet-leden van De Gaapstokken.

Prinsenparen 2018 2019

PrinsenParen18 19

Sponsors bedankt!

meer-sponsors