Event Title... 01.01.2011 12:00

Gaapstokken Twitter

Lid worden?

Word lid van de gezelligste vereniging van Lisse!!


Iedereen weet dat het organiseren van activteiten veel kosten met zich meebrengt. Draag daarom het carnaval in Lisse een warm hart toe en wordt lid van de leukste en gezelligste vereniging van Lisse! Voor een bedrag van € 25 per persoon per jaar (2019-2020) kunt u zichzelf lid noemen van Carnavalsvereniging de Gaapstokken uit Lisse!


Wat krijgt u hiervoor terug?

Hiervoor heeft u gratis toegang tot al onze carnavalsdagen: de 11e van de 11e, Prinsenbal, Avondje Uit in Lisse (min 18 jr!) en twee avonden tijdens het carnavalsweekend.

Voor de Boerenbruiloft wordt er een entreeprijs gevraagd. Tijdens de Boerenbruiloft krijgt u dan wel een overheerlijk bord boerenkool met worst en heerlijk gebak met een kop koffie of thee.

Er zijn altijd nieuwe leden welkom! Dus geef u vandaag nog op als lid van C.V. De Gaapstokken uit Lisse! Dit doet u door een mail te sturen naar ledenadministratie@gaapstokken.nl . Vermeld daarbij uw naam, woonadres en  e-mailadres. Mocht u meerdere mensen tegelijk aanmelden als lid dan verzoeken wij u vriendelijk voor ieder nieuw aangemeld ook de naam, het woonadres en het e-mailadres te vermelden.


U kunt ook sponsor worden. Kijk voor een overzicht van onze sponsors op het sponsoroverzicht of neem contact op via onze contactpagina

Prinsenparen 2019 2020

banner2019 2020

Sponsors bedankt!

meer-sponsors