C.V. de Gaapstokken

LISSE

Bekendmaking Prinsenparen 09.11.2019 20:00 21 Dagen

Gaapstokken Twitter

Club van 111

De Club van 111 is door De Gaapstokken opgericht om extra financiele ondersteuning te kunnen realiseren voor de vereniging. Leden van de Club van 111 ondersteunen de vereniging  in bij de aanschaf van nieuwe kleding, het behouden van de huidige activiteiten en de ontwikkeling en organisatie van nieuwe evenementen. In de afgelopen jaren hebben vele personen en bedrijven/ondernemers zich ingeschreven bij de Club van 111 bij De Gaapstokken en daar komen nog steeds diverse leden bij. 

Wie kunnen er lid worden van de Club van 111?
Iedereen die C.V. De Gaapstokken een warm hart toe draagt, en boven de 18 jaar is,  kan lid worden van de Club van 111. Dus zowel personen, bedrijven als instellingen kunnen zich aansluiten bij de Club van 111. 

Wat kost het lidmaatschap van de Club van 111?
Leden van de Club van 111 betalen per jaar € 111 om De Gaapstokken met een jaarlijkse financiele ondersteuning te helpen bij de organisatie van activiteiten. Uiteraard zijn mensen vrij om jaarlijks meer te doneren en kunnen bedrijven zich ook aansluiten in de rij van gewaardeerde sponsors. 

Wat krijgt u terug voor uw bijdrage?
Naast het goed gevoel dat u de vereniging extra ondersteunt krijgt u als lid van de Club van 111 gratis toegang tot al onze feestavonden. U krijgt 2 gratis entreekaarten voor "Avondje Uit in Lisse" en 2 gratis kaarten voor de boerenbruiloft. 

Wil jij De Gaapstokken komend seizoen een extra beetje ondersteunen? Wordt dan lid van de Club van 111! Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hierin uw naam, woonadres en telefoonnummer en help ons!

Prinsenparen 2018 2019

PrinsenParen18 19

Sponsors bedankt!

meer-sponsors