C.V. de Gaapstokken

LISSE

Bekendmaking Prinsenparen 09.11.2019 20:00 21 Dagen

Gaapstokken Twitter

Artiesten 2019

Avondje Uit in Lisse is een van de meest bekende en tevens een van de oudste evenementen van Lisse. Op zaterdagavond 26 januari 2019 wordt de 34e editie georganiseerd in de Ter Specke Sporthal. 

Ook dit jaar is de organisatie van Avondje Uit in Lisse in handen van Carnavalsvereniging De Gaapstokken. Het is de Lisserse carnavalsvereniging ook dit jaar gelukt om een verschillende artiesten te boeken voor het grootste meezingfeest van Lisse. 

John West

John West

Het succes van John West begon in 2010. In dat jaar wilde hij ontzettend graag een feestnummer uitbrengen. Samen met Manfred Jongenelis werd het nummer "Jouw Blik Jouw Stem" geschreven en dit is nog steeds een veel gehoord nummer. 

In november 2012 bracht John zijn eerste album uit genaamd "Jouw Blik". Twee jaar later werd het vervolg album "Jouw Stem" uitgebracht en in hetzelfde jaar verscheen de single "Even terug in de tijd". Dit waren vijf liedjes met als toppunt een duet met Lange Frans "Blijf bij mij".

Begin 2015 deed John mee aan het populaire tv-programma "Bloed, Zweet & Tranen" waar hij de finale behaalde. In 2016 presenteerde John zijn 3e album waar duetten op staan met o.a. Lange Frans en Wolter Kroes. 

Na 8 jaar is John niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekwereld. Wij kijken uit naar zijn optreden tijdens Avondje Uit in Lisse 2019! 

MART HOOGKAMER

Mart-Hoogkamer-1Mart Hoogkamer was tot voor kort misschien wel het grootste geheim van Leiden. Maar sinds zijn deelname aan 'Hollands Got Talent' en 'Topper Gezocht' (waar hij beide keren de finale behaalde) is Mart niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. 


Mart is nog jong (geboren 1998) maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshows blijven niet onopgemerkt in de media en het nummer Liefde van Willy Alberte raakt de harten van velen.

Mart heeft zich anno 2018 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem - ondanks zijn leeftijd - jong en oud weet te raken.

Lange Frans 

Lange Frans

Zeventien jaar is hij nog maar, als Frans Frederiks in 1997 begint met rappen. Aangespoort door artiesten als Def P en Extince, vormt hij samen met zijn buurjongen Bart Zijlstra het duo Lange Frans en Baas B. Het sleutelwoord: plezier.

Snds de eeuwwisseling treedt het duo steeds vaker naar buiten. Dit resulteert in onder meer de publieksprijs tijdens de Grote Prijs-finale en de winst van de talentenjacht Most Wanted (beide in 2011). 

Door de jaren heen is Lange Frans een gevestigde naam geworden binnen de Nederlandse rapwereld en heeft hij verschillende hits op zijn naam gezet, o.a. Land van, Zing voor me, Lekkerding feat. John West en Zinloos. Lange Frans heeft de afgelopen jaren zijn opwachting gemaakt in verschillende tv-programma's als Beste Zangers, Bloed, Zweet & Tranen, Expeditie Robinsin en was tijdelijk te horen als Nachtgroet van RTL Late Night. 

Tijdens Avondje Uit in Lisse 2019 zal Lange Frans zowel alleen optreden als in een duo samen met John West. Dat belooft een topavond te worden! 

Coverband SLAMM 

SLAMM

 Slamm is een allround coverband vol afwisseling en enthousiasme. Al meer dan tien jaar toert Slamm lang de zalen met een opzwepende combinatie van show, muzikaliteit en feest. Live. Echt!

Zes ervaren muzikanten, waaronder een indrukwekkende zangeres en een leadzanger die elk publiek op sleeptouw nemen. 

Slamm heeft Brabant als uitvalsbasis en speelt door het hele land. Een hect team dat op elke situatie inspeelt. Soms is het die lekkere eighties hit of een vette rocksong. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je kop krijgt. Maar elke keer vindt Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: Avondje Uit in Lisse wordt een avond om nooit te vergeten!  

 

 

Prinsenparen 2018 2019

PrinsenParen18 19

Sponsors bedankt!

meer-sponsors