C.V. de Gaapstokken

LISSE

Algemene Ledenvergadering 6.07.2019 14:00

Gaapstokken Twitter

Locatie en adres

Locatie
Ook in 2019 zal Avondje Uit in Lisse worden georganiseerd in de Ter Speckehal, de sporthal van FC Lisse. De Ter Speckehal zal speciaal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot complete feestzaal met groot podium, feestverlichting en een topsfeer om U tegen te zeggen.
De deuren van de Ter Speckehal gaan op zaterdag 26 januari om 20:00 uur open en om 20.30 uur zal het feest losbarsten!

Route
Ter Speckehal
Spekkelaan 1
2161 GH Lisse

T. 0252 - 41 34 94
W. www.fclisse.nl

Route beschrijving: Haarlem/ Hillegom
(via de N208) Volg de N208 in de richting van Leiden. Zodra u op de Westelijke Randweg rijd, krijgt u aan de rechterkant een benzinepomp, bij de rotonde gaat u rechtdoor. Na de rotonde gaat u bij de 1e weg rechtsaf. Na 50 meter rechts af cq recht door (in de bocht). U rijdt nu op de Spekkelaan op. Het sportpark ligt na ongeveer 150 meter aan uw linkerhand, hier kunt u parkeren.

Vanuit Amsterdam (via de A4)
U volgt de A4 richting Den Haag / Rotterdam. Voorbij Schiphol en het wegrestaurant over de weg neemt u afslag 4. Volg de N207 in de richting van Lisse. Aan het eind (McDonalds) links af. Volg route verder volgens beschrijving route Haarlem/Hillegom.

Vanuit Rotterdam
Volg de A4 richting Amsterdam. Neem afslag 4 richting Lisse. Aan het eind van de afrit bij de verkeerslichten gaat u links af en volgt de N207 in de richting van Lisse. Aan het eind (aan de linkerhand ziet u McDonalds) links af bij de verkeerslichten. Volg route verder volgens beschrijving route Haarlem/Hillegom.

Vanuit Leiden (via de A44)
Verlaat de A44 via afslag 3. Rijdt het viaduct onderdoor en ga bij 1e rotonde recht door richting Sassenheim, volg de borden op de N208 richting Lisse. In de bebouwde kom van Lisse bij de eerstkomende stoplichten links aanhouden, u rijd nu de Westelijke randweg op.

U gaat 1e weg linksaf. Na 50 meter rechts af cq recht door (in de bocht). U rijdt nu op de Spekkelaan op. Het sportpark ligt na ongeveer 150 meter aan uw linkerhand, hier kunt u parkeren

Parkeren
Parkeren kan op het eigen parkeerterrein van FC Lisse en is gratis. Openbaar vervoer Reist u met het openbaar vervoer? Kijkt u dan op de website van www.9292.nl om de snelste route te plannen.

Prinsenparen 2018 2019

PrinsenParen18 19

Sponsors bedankt!

meer-sponsors